עוגת המלכה אליזבת

עוגה מלכותית שהמלכה אליזבת הכי אוהבת וכיאה למלכה היא מלאה בתמרים מפנקים ומצופה בקוקוס קלוי. קחי – נפל לך הכתר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס מים רותחים
1 כוס תמרים, מגולענים וקצוצים
60 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר לבן
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 ½ כוסות קמח
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית אבקת אפייה
½ כפית מלח
½ כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס קוקוס
⅔ כוס סוכר חום
90 גרם חמאה
¼ כוס שמנת
אופן הכנה
לתבנית 31X22
1 יוצקים מים רותחים על התמרים בקערה קטנה ומניחים לעמוד עד להתקררות
2 מכניסים קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח ואגוזים לקערה ומערבבים
3 בקערה נפרדת טורפים חמאה, סוכר, ביצה ותמצית וניל
4 מוסיפים את תערובת הקמח ואת התמרים לסירוגין ובהדרגה
5 שופכים את התערובת על תבנית משומנת ואופים בחום של 175 מעלות במשך 30 עד 40 דקות, או עד שקיסם עץ יוצא נקי
לציפוי קוקוס קלוי:
1 להכנת ציפוי: מערבבים קוקוס, סוכר חום, חמאה ושמנת בסיר על אש בינונית. מרתיחים במשך שלוש דקות. מורחים על העוגה החמה ומשחימים בתנור בצלייה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות