כרוב סגול ממולא בבשר ברוטב סלק ורימונים

מתכון פשוט וטעים לכרוב אדום ממולא ברוטב סלק ורימונים שלא תרצו לפספס

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למילוי
400 גרם בשר טלה (ניתן להחליף בבקר) טחון
100 גרם סולת
2 כפות רסק עגבניות
3 שיני שום כתושות
חצי ביצה טרופה
רבע כוס כוסברה קצוצה
1 כף בהרט
1 כפית מלח + 1 כפית פלפל שחור
לרוטב
ליטר מים/ציר עוף
1 סלק קלוף ופרוס דק
כוס מיץ רימונים (או 1/3 כוס רכז רימונים)
1 כפית מלח
3 כפות מיץ לימון
1 כפית כורכום
1 כף סוכר
אופן הכנה
1 מוציאים לכרוב את הגזע, מכניסים לקערה המתאימה למיקרוגל ומבשלים במיקרוגל כ-10 דקות או עד שהעלים רכים ונפרדים בקלות.
2 מחממים תנור ל-150 מעלות על מצב טורבו.
3 מערבבים יחד את מרכיבי המילוי, יוצרים קציצות מאורכות (כ-50 גרם כל אחת) ומגלגלים בעלי הכרוב.
4 בסיר נפרד מביאים לרתיחה את מרכיבי הרוטב, מסדרים מעל את הכרוב הממולא (צד פתוח כלפי מטה), מכסים בנייר אפייה ומכסה וצולים בתנור על מצב טורבו כשעתיים וחצי.
5 מעלים את טמפ’ התנור ל220 מעלות, מסירים את המכסה וצולים עוד 10 דקות עד שהכרובים משחימים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: