מתכון למרק דלעת ועוף מפורק של מאיה קליין

השפית מאיה קליין שזכתה בעונה ה-1 של "משחקי השף" עם מתכון מושלם למרק לדלעת עם גרגירי חומוס ועוף מפורק – כמה שזה טעים ומשביע! חובה להכנה לחורף הקרוב

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המצרכים ל- 6 סועדים
1 ק”ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
400 גר’ חומוס מושרה(לאחר השרייה)
2 בצלים לבנים קלופים וחתוכים לקוביות
2 יח’ כרעיים
1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורר
3 ליטר מים רותחים
שמן זית
1 כף מלח ים
1 כפית פלפל לבן
אופן הכנה
1 בסיר רחב מחממים שמן. מוסיפים את כרעי העוף ומשחימים מכל הצדדים.
2 מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב.
3 מוסיפים את הדלעת ומאדים מכל הכיוונים.
4 מוסיפים את הג’ינג’ר, המלח והפלפל.
5 שופכים את המים לתוך הסיר ומבשלים במשך שעתיים על אש בינונית.
6 כעבור שעתיים מוציאים את העוף וטוחנים את המרק למרקם סמיך אך לא חלק.
7 מפרקים את בשר העוף מהעצם ויוצרים סיבים דקיקים של עוף.
8 מחזירים את העוף למרק ומערבבים.
9 אפשר להגיש עם עירית קצוצה מעל ומעט שמן זית.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: