קארי דלעת טופו וקוקוס לצד רייס קייק של משה בדישי

משה בדישי מציג מתכון מעלף לקארי דלעת טופו וקוקוס לצד רייס קייק שכדאי לאכול בכל הזדמנות – מתוך “טוק טוק”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 פחיות חלב קוקוס
3 כפות משחת צ’ילי תאילנדית
3 גבעולי למון גראס (החלק הלבן בלבד, קצוץ)
1/2 כפית מלח
5 כפות משחת קארי מסאמן
1 כף תמרהינדי – רוטב
1 כוס ציר ירקות/מים
2 כפות סוכר דקלים קצוץ
4 כוכבי אניס
חופן כוסברה טרייה טחונה
600 גרם דלעת ערמונים קלופה וחתוכה לרצועות- חלוטה קלות
2 מקלות קינמון
500 גרם טופו רך חתוך לקוביות
עלי כוסברה לקישוט
לרייס קייק:
כוס אורז עגול דביק
½1 כוסות מים
שומשום לבן ושחור
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
הקארי:
1 מטגנים שמן עם משחת הקארי כ-2 דקות. מוסיפים למון גראס, סוכר דקלים, תמרהינדי משחת צ’ילי, חלב קוקוס וציר ירקות ומערבבים היטב.
2 מוסיפים כוכב אניס, כוסברה, דלעת וקינמון ומרתיחים במשך כ-4 דקות.
3 מוסיפים את הטופו ומרתיחים בשנית במשך כ – 2 דקות.
4 מחלקים ל- 4 צלחות עמוקות, מקשטים בעלי כוסברה ומגישים מיד.
הרייס קייק:
1 שוטפים את האורז 3 פעמים תחת מים זורמים בקערה וכל העת, מקפדים להחליף את המים.
2 מבשלים את האורז והמים בסיר מכוסה בחום גבוה עד שמזהים רתיחה, מנמיכים ומבשלים כ- 15 דקות. לתת לאורז לנוח 20 דקות בסיר בטרם המשך התהליך.
3 יוצרים מן האורז כדורים בגודל כדור פינג פונג, מצפים בשומשום שחור ולבן ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
הגשה:
1 מגישים את הקארי לצד הרייס קייק.
קארי דלעת טופו וקוקוס לצד רייס קייק של משה בדישי
קארי דלעת טופו וקוקוס לצד רייס קייק של משה בדישי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות