פולנטה וראגו ביונד מיט של אבי ביטון
אבי ביטון מצטרף למהפכת תחליפי הבשר ונותן מתכון לפולנטה וראגו עם בשר של ביונד מיט, לא תזהו שמדובר בבשר מן הצומח
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בשר טחון מן הצומח
פולנטה מהירה להכנה
רבע כוס חלב
30 גרם חמאה
מלח
פרמזן להגשה
לראגו:
4 כפות שמן קנולה
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
בצל גדול קצוץ
גבעול סלרי קצוץ
3 שיני שום פרוסות דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
2 כפות (אריזה קטנה) רסק עגבניות
כפית סוכר
חצי קילו ביונד טחון
כף פפריקה מתוקה
אופן הכנה
1 מכינים את הפולנטה לפי ההוראות על השקית
2 מחממים בסיר קטן את הפולנטה, חלב, חמאה ומלח. שמים בצד
3 מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל שחור
4 מוסיפים את העגבניות החתוכות ואת רסק העגבניות
5 מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים ומבשלים אותו עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את הפפריקה ואת המים. ממשיכים לבשל כעשרים דקות
6 מגישים עם פרמזן מגורר מלמעלה