פחזניות של טוני משיח

פחזניות (פרי ברסט, אקלרים ,פטיפרולים) קלות ופשוטות שכיף לתת כמתנה או להגיש לאורחים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל- 50 פחזניות מיני
200 גרם גרם חמאה
2 כפות סוכר
1.5 מלח
1 כוס מים
1 כוס חלב
7 ביצים גודל L
2.5 כוסות קמח מנופה
למילוי:
3 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג
למילוי שוקולד (לשדרוג)
2 מיכלים של שמנת מתוקה בטעם קקאו
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
לרוטב שוקולד:
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
מעט אבקת סוכר לזריה
אופן הכנה
1 מכניסים בסיר רחב חמאה , מים , חלב , סוכר ומלח ומביאים לרתיחה
2 מכבים את האש, מוסיפים את הקמח ובוחשים אותו עד שהבצק נפרד מהדפנות ומתאחד
3 מקררים מעט ומעבירים למעבד מזון להב פלסטיק /מיקסר עם וו לישה
4 מוסיפים את הביצים אחת אחת
5 כשהמסה אחידה מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב
6 מזלפים את הצורה הרצויה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. לא פותחים את התנור ב- 25 דקות הראשונות
7 מוציאים ומצננים על הרשת
8 מכניסים לעוד 5-10 דקות, עד להזהבה
הכנת הרוטב:
1 מביאים לרתיחה את השמנת בסיר
2 מכניסים את השוקולד ומערבבים טוב 5 דקותע על אש נמוכה
הכנת הקרמים:
1 מכניסים שמנת ואינסטנט פודינג לקערת מיקסר ומקפיצים עד שיציב
2 מעבירים לשקית זילוף עם צנטור כוכב
3 ממלאים את הפחזניות בקרם שנבחר
4 טובלים את את מכסה הפחזנית ומעל מניחים את המילוי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות