פתיתים ללא גלוטן של תמי בן דוד

פתיתים מתובלים ומעודנים, עם אפשרויות לקיצורי דרך לממהרים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל- 4 מנות:
6 כפות שמן קנולה
2 כוס פנינים “תמי”
½2 כוסות מים רותחים
¾ כפית מלח
½ כפית פלפל לבן (או שחור)
1 גזר מגורד דק
1 בצל מגורד
2 כפות רוטב פיצה או 1 כף רסק עגבניות
אופן הכנה
1 מחממים בסיר בינוני, על להבה בינונית, את השמן, מוסיפים את הגזר והבצל המגורדים ומאדים קלות במשך דקה תוך בחישה
2 מוסיפים את הפתיתים והתבלינים וממשיכים לערבב משך כשלוש דקות. במקביל, מרתיחים מים בקומקום החשמלי
3 מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את המים הרותחים ורוטב הפיצה/עגבניות בזהירות
4 מערבבים, ומכסים את הסיר
5 מבשלים במשך כ-15 דקות. מדי כמה דקות פותחים ומערבבים
6 מסירים מהאש ומשאירים מכוסה 2-3 דקות. מערבבים עם מזלג ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות