פרויקט סבתא: פיתה בטאבון של חיתאם מסרי

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם פיתה בטאבון שאפשר להכין בבית

מערכת
20.01.2022
1 דירוגים
2 תגובות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג קמח
1 כף שמרים
1 כפית סוכר
3.5 כוסות מים
½ כוס שמן זית
1 כף מלח

מידות והמרות משקל בבישול

צילום: ענת פייזר
אופן הכנה
1 מנפים את הקמח היטב לוודא שאין גושים
2 מוסיפים שמרים, סוכר ומים ולשים ביד
3 לאחר שמתחיל להתקבל בצק מוסיפים שמן זית ומלח וממשיכים ללוש מעט
4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח לשים יחד את החומרים עד לקבלת בצק. מניחים לו לתפוח כ- 30 דקות
5 אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו, משטחים ומכניסים לאפייה בטאבון בטמפרטורה גבוהה של כ- 450 מעלות
צילום: ענת פייזר

למתכון מסאחן עוף של חיתאם מסרי לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      קצת פחות מים

       3.5 כוסות מים לא ליטר

       3.5 כוסות מים לא ליטר
      שימו לב says:
      • תוקן. תודה

        תוקן. תודה
        rotem says:
    • 1

      דיי מסובך

       יש טעות ברשימה
      זה בטח לא 350 ליטר מים
      ו350 מ"ל לא מתחיל להספיק לקילו קמח

       יש טעות ברשימה זה בטח לא 350 ליטר מים ו350 מ"ל לא מתחיל להספיק לקילו קמח
      ניסיתי says:
      • תוקן. תודה

        תוקן. תודה
        rotem says:

    אולי יעניין אותך גם: