פרויקט סבתא: פיתה בטאבון של חיתאם מסרי

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם פיתה בטאבון שאפשר להכין בבית

מערכת
20.01.2022
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג קמח
1 כף שמרים
1 כפית סוכר
350 ליטר מים
½ כוס שמן זית
1 כף מלח

מידות והמרות משקל בבישול

צילום: ענת פייזר
אופן הכנה
1 מנפים את הקמח היטב לוודא שאין גושים
2 מוסיפים שמרים, סוכר ומים ולשים ביד
3 לאחר שמתחיל להתקבל בצק מוסיפים שמן זית ומלח וממשיכים ללוש מעט
4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לתפוח לשים יחד את החומרים עד לקבלת בצק. מניחים לו לתפוח כ- 30 דקות
5 אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו, משטחים ומכניסים לאפייה בטאבון בטמפרטורה גבוהה של כ- 450 מעלות
צילום: ענת פייזר

למתכון מסאחן עוף של חיתאם מסרי לחצו כאן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות