פרויקט סבתא: מרק אפונה של שמחה ברזק

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם מרק אפונה שהכי כיף לאכול איתו קציצות לחם של שמחה. אם תגללו לסוף המתכון תמצאו גם מתכון לקציצות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל קצוץ
3 שיני שום פרוסות
¼ כוס שמן
1 שקית אפונה קפואה
1 כפית כמון
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 ליטר מים (או יותר – בהתאם לדרגת הסמיכות שרוצים)
3 גבעולי סלרי
פרויקט סבתא: מרק אפונה של שמחה ברזק
צילום: ענת פייזר

מידות והמרות משקל בבישול

אופן הכנה
1 מטגנים בצל קצוץ ושום בסיר שמן
2 מוסיפים את שקית האופנה, ומתבלים במלח, פלפל וכמון
3 לאחר טיגון קצר מוסיפים את המים והסלרי ומבשלים למשך כ- 30 דקות
4 לאחר בישול טוחנים את המרק בבלנדר מוט ומגישים
צילום: ענת פייזר

לקציצות לחם של שמחה ברזק לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: