פרויקט סבתא: גולש תפו"א של אגי קאופמן

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם גולש תפוחי אדמה ובשר עגל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג קוביות עגל
1.5 ק״ג תפו"א
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום
1 פלפל חריף חתוך לטבעות
4 כפות שמן קנולה
3 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
2 כפיות מלח
1 ליטר מים או יותר, לפי הצורך
צילום: שני בריל

מידות והמרות משקל בבישול

אופן הכנה
1 מחממים את השמן בסיר עמוק. מוסיפים את הבצל והשום. בוחשים עד שיהפכו לזגוגיים
2 מוסיפים לסיר את הפלפל החריף ומטגנים מעט. מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה.
3 מטגנים את נתחי הבשר בסיר עם הבצל ומוסיפים מים עד לכיסוי מלא, מתבלים במלח ונותנים לסיר להתבשל לפחות 30 דקות.
4 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים
5 לאחר שהבשר מעט מתרכך מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ונותנים לו להמשיך להתבשל ל- 30 דקות נוספות לפחות, עד שתפוחי האדמה נהיים רכים.
6 טיפ: אם המים התאיידו יש להוסיף עוד מים עד שהתבשיל מכוסה בנוזלים. זה אמור להיות Casserole
צילום: שני בריל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות