פרויקט סבתא: פול מדמס של איבט ברודו

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם תבשיל פול מצרי של איבט ברודו שמגישים עם ביצה קשה וטחינה

מערכת
20.01.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות פול (רצוי קטן ובהיר)
3 ביצים
3 כוסות מים
1 כפית מלח
להגשה:
ביצה קשה
½ כפית כמון
מעט מלח
פלפל שחור
1 כף טחינה
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
פרויקט סבתא: פול מדמס – של איבט ברודו
צילום: ענת פייזר

מידות והמרות משקל בבישול

אופן הכנה
1 מנקים טוב טוב, שוטפים ומסננים את הפול ומשרים בקערה עמוקה עם מים למשך 8-12 שעות
2 לאחר ההשרייה ממיינים היטב את הפולים- מוודאים שאין כתם שחור עליהם
3 לאחר המיון מכניסים את הפול לסיר לבישול איטי, להוסיף ביצים, מים ומעט מלח
4 מבשלים על אש קטנה למשך כל הלילה
הרכבת המנה:
1 מוזגים מהפול המוכן לצלחת הגשה
2 מוסיפים לפי הטעם מלח ופלפל, כמון, שמן זית ופטרוזיליה קצוצה
3 מעל פורסים את הביצה הקשה ל- 4 פרוסות וכף טחינה
4 מומלץ להגיש לצד חמוצים, זיתים, פיתות, סלט ירקות קצוץ
צילום: ענת פייזר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות