פרויקט סבתא: אלפחורס של יוליקה מרין

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם אלפחורס אורגינליות של יוליקה מרין שלא תוכלו להפסיק לאכול

מערכת
20.01.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח תופח
150 גרם סוכר
1 חבילה (250 גרם) מרגרינה ללא מלח
4 חלמונים
2 כפות קוניאק / ויסקי
ריבת חלב
קוקוס טחון
צילום: שני בריל

מידות והמרות משקל בבישול

אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מכניסים למעבד מזון את הקמח, קורנפלור, סוכר, מרגרינה ללא מלח, חלמונים וקוניאק או ויסקי ומעבדים עד שנהיה בצק נוח לעבודה – לא קשה ולא רך מידי
3 כשהבצק מוכן מכינים ממנו כדורים גדולים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 30 דקות לפחות
4 לאחר קירור מרדדים את הבצק לעובי הרצוי וקורצים ממנו עיגולים קטנים בעזרת כוסית צ׳ייסר
5 מסדרים את העיגולים במרווח זה מזה על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
6 מכניסים לתנור למשך 30 דקות
7 לאחר שמוציאים את העוגיות מהמקרר לתת להן להצטנן מעט
8 מורחים ריבת חלב על עוגייה אחת ומדביקים עוד עוגייה
9 לגלגל את העוגיות על הצד של הסנדביץ׳ בקוקוס טחון
צילום: שני בריל

למתכון של יוליקה מרין לריבת חלב לחצו כאן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות