בייגלה אמריקאי עם רוסטפיש סלמון לצד קוקטייל שוק של עומר מילר

בייגלה אמריקאי עם שמנת, שמיר, בצל סגול וסלמון מעושן לצד קוקטייל ג’ין וטוניק שוק, מתוך “טעים אש” עם עומר מילר.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבייגלה
1 סלמון שלם פילה
3 כפות חרדל
2 כפות ממרח שומשום דבש
1 כף שאטה
1 מיץ לימון + קליפה
3 עלי מרווה
4 בייגלים אמריקאיים
4-6 כפות גבינת שמנת
1 בצל סגול
1 צרור שמיר
לקוקטייל
50 מ”ל ג’ין הנדריקס
קרח
מי טוניק
לקישוט הקוקטייל
צרור שמיר, מרווה וטימין
גילופי מלפפון
ורדים מיובשים
אופן הכנה
הבייגלה
1 מכינים את המשרה לסלמון: בקערה שמים ממרח שומשום – דבש, שאטה וחרדל.
2 מורחים את חומרי המשרה על גבי פילה הסלמון.
3 שמים את הסלמון במעשנה על 100 מעלות למשך כ – 40 דקות או בתנור על 180 מעלות במשך כרבע שעה.
4 חוצים את הבייגלים האמריקאיים לשניים וצולים אותם במשך כ -2 דקות על הגריל.
5 מורחים את הבייגל בגבינת שמנת, פורסים את הבצל לטבעות ומוסיפים.
6 מפזרים מעט שמיר מלמעלה.
7 מפוררים את הסלמון וסוגרים את ה”סנדוויץ'”.
הקוקטייל
1 ממלאים כוס גבוהה בקרח.
2 מוזגים לתוכה ג’ין הנדריקס.
3 ממלאים את שארית הכוס במי טוניק.
4 מקשטים בעזרת עשבי התיבול, גילופי המלפפון והורדים המיובשים.
בייגלה אמריקאי עם רוסטפיש סלמון לצד קוקטייל שוק של עומר מילר
בייגלה אמריקאי עם רוסטפיש סלמון לצד קוקטייל שוק של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות