תפוחי אדמה בתנור של טלי קינן

צודק מי שאומר שתפוחי אדמה בתנור זה תמיד טעים, אבל יש טעים ויש טעים מאוד!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

15 תפ"א אדומים לאפייה (גודל בינוני)
0.5 כוס שמן זית
0.5 פלפל ירוק חריף
3 שיני שום טרי
0.5 כפית מלח גס אטלנטי
אופן הכנה
1 שוטפים היטב את תפוחי האדמה על קליפתם
2 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר כחצי בישול
3 מסננים היטב מהמים. מניחים במסננת כחצי שעה
4 בעזרת להב סכין מועכים קלות את תפוחי האדמה
5 מחממים תנור ל 220 מעלות טורבו
6 כותשים את השום והפלפל החריף במכתש ועלי עם המלח גס. מוסיפים שמן זית
7 מערבבים בתבנית אפיה אלומיניום את תפוחי האדמה עם תערובת התיבול ואופים עד להזהבה

למתכונים נוספים של טלי קינן לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות