מניפת תפוח אדמה ממולאת בגבינה

מתכון מושחת לתפוח אדמה אפוי מלא חריצים ממולאים בגבינות, חמאה ושום

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 תפוחי אדמה לא קלופים
3 שיני שום כתושות
100 גרם חמאה מומסת
6 פרוסות מוצרלה
6 פרוסות גבנ"צ מגורדות
2-3 ענפי טימין
1/4 כפית מלח
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום בינוני-גבוה 180 מעלות
2 חותכים חריצים לאורך תפוחי האדמה כחצי ס"מ לפני שמגיעים לסוף (כדי ליצור את המניפה)
3 חותכים את המוצרלה לחתיכות שיתאימו לחריצים וממלאים את החריצים במוצרלה
4 מערבבים חמאה מומסת עם שום כתוש ומזלפים על תפוחי האדמה, מפזרים גבנ"צ מגורדת, מלח וטימין
5 מכסים ברדיד אלומיניום באופן רופף ומכניסים לתנור ל-25 דקות. מסירים את הרדיד ואופים עוד 15-20 דקות עד שהגבינה מותכת ומוזהבת ותפוחי האדמה רכים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות