טראט טאטן מלוח עם תפוחי אדמה וגבינות של אבי ביטון

טארט טאטן עם טוויסט: טארט טאטן מלוח כמנה עיקרית עם תפוחי אדמה, פטריות, גבינה וטחינה. מתוך התוכנית "ארוחות בלבן"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטארט (המרכיבים למחבת בקוטר 26):
3 תפוחי אדמה דזירה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 3 ס”מ
1 חבילת פטריות פורטובלו
5 ענפי טימין ( רק העלים )
6 שיני שום
50 גרם חמאה
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
גבינת בולגרית צאן
1 חבילת בצק עלים
לטחינת יוגורט:
4 כפות יוגורט
מלח
4 כפות טחינה
מים
אופן הכנה
הכנת הטארט:
1 שמים במחבת את החמאה והשמן ומחממים.
2 חותכים את תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל ומניחים במחבת ומשחימים מעט.
3 חותכים פטריות לחצאים ומוסיפים אותם לחורים בין תפוחי האדמה וממליחים ומוסיפים פלפל, מטגנים כ – 4 דקות.
4 מקלפים את שיני השום ומוסיפים למחבת.
5 מוסיפים לתערובת את הטימין.
6 מרדדים את בצק העלים.
7 מניחים את בצק העלים על המחבת ומהדקים את הקצוות,חותכים את השוליים המיותרים.
8 מחוררים את הבצק העלים בעזרת מזלג כדי שהאדים בתנור ייצאו ממנו.
9 מכניסים את המחבת לתנור ל- 25-30 דקות על חום של 180-200 מעלות.
10 מוציאים את הטראט מהתנור ונותנים לו להתקרר כ – 10 דקות.
11 הופכים את הטארט טאטן ומוציאים מהמחבת.
12 פורסים גבינה בולגרית לחתיכות ומניחים מעל הטארט.
13 מגישים לצד טחינת היוגורט.
טחינת יוגורט:
1 מערבבים את מרכיבי טחינת יוגורט בעזרת בלנדר מוט לקבלת מרקם קרמי.
טראט טאטן מלוח עם תפוחי אדמה וגבינות
טראט טאטן מלוח עם תפוחי אדמה וגבינות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות