סלט תפוחי אדמה חם של עומר מילר ומיכל אנסקי

סלט תפוחי אדמה חם ומנחם עם חמאה ועירית קצוצה שכיף להכין ולאכול בימי החורף הקרירים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 תפוחי אדמה סגולים
5 תפוחי אדמה מזן ראטה
5 תפוחי אדמה מזן ניקולא
1 בצל לבן גדול
2 כפות שמן זית
1/2 כוס יין לבן
50 גרם חמאה
1/2 כוס ציר ירקות
1/2 כוס עירית קצוצה
אופן הכנה
1 מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם במים מומלחים קלות עד ריכוך
2 מטגנים את הבצל הלבן עד הזהבה במחבת עם שמן זית
3 מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים וחורכים היטב
4 מוסיפים את היין הלבן ומאדים לחלוטין
5 מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה
6 מוסיפים עירית וחמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה ומגישים
סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות