גרטן תפוחי אדמה ותרד מוקרמים

גרטן מדהים של תפוחי אדמה, בצלים, תרד ומלא גבינה כזה שמושכים והגבינה נמתחת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בצלים פרוסים
2 שיני שום קצוצות דק
4 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים
400 גרם תרד קצוץ
1.5 כפות קמח
1 פלפל אדום
200 מ"ל חלב
1 כוס צ'דר מגורר
1.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלאה של פלפל קאיין
שמן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 במחמבת עמוקה מטגנים בצל 2 דקות. לאחר מכן, מוסיפים תפוחי אדמה קצוצים דק, לא גדולים מדי, ומקפיצים אותם תוך ערבוב מדי פעם
3 תפוחי האדמה לא ישחימו לגמרי, אבל יתרככו מעט. מוסיפים שום ופלפל ומקפיצים
4 מוסיפים תרד שטוף וקצוץ, מוסיפים לו מלח ותבלינים ומבשלים אותו עד שהמים משתחררים ממנו
5 מוסיפים 1.5 כפות קמח, מוסיפים חלב וממשיכים לערבב
6 משמנים תבנית ויוצקים אליה את התערובת. מפזרים צ'דר מלמעלה ומכניסים לתנור עד שהגבינה משחימה מלמעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות