כדורי תפוחי אדמה קריספיים
מתכון לכדורי תפוחי אדמה מטוגנים, קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים שמאוד קל להכין
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
8 תפוחי אדמה בינוניים
2 כפות קורנפלור
1 כף אבקת שום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פטרוזיליה יבשה
1 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מרתיחים מים בסיר
2 מקלפים את תפוי האדמה ומחלקים לרבעים, מכניסים למים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים
3 מסננים היטב את המים, מוסיפים את שאר המרכיבים ומועכים לפירה את תפוחי האדמה והתבלינים
4 מחממים שמן בסיר
5 מגלגלים לכדורי פינג פונג ומכניסים את כדורי תפוחי האדמה לשמן הרותח (בזהירות) עד שהם מזהיבים היטב מכל הכיוונים
6 מוציאים לנייר סופג ומגישים חם!