לחם במילוי תפוח אדמה וגבינות – מושחת וטעים

אנחנו מתנצלים מראש על המתכון הזה, הוא קל ומושחת מידי, לחם שטוח ממולא בתפוח אדמה ומוצרלה שאי אפשר להניח

מערכת
01.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1 כוס קמח לחם
4 כפות חלב
1 כף חמאה מומסת
1/4 כפית מלח
למילוי:
1 תפוח אדמה מעוך למחית
2 כפות מיונז
100 גרם פרמזן מגורר
פטרוזיליה
100 גרם מוצרלה
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הבצק
2 לשים למשך 5 דקות ומקררים במקרר לשעה
3 מערבבים פירה, מיונז, פרמזן ופטרוזיליה
4 מוציאים את הבצק מרדדים ומשטחים בעזרת מערוך
5 מוסיפים פרמזן, תערובת תפוח אדמה, ומערבבים
6 מוסיפים מוצרלה ואוטמים את הבצק
7 מרדדים ומשטחים את הבצק הממולא
8 משמנים מחבת עם חמאה ומטגנים את הבצק עד להשחמה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות