קרם חציל וקרפצ'יו תפוח אדמה של אבי ביטון

מנה טעימה בטירוף ולא פחות חשוב, יפיפייה. מתאימה לאירוח בראנץ’, לארוחת צהריים או ערב. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים (4 סועדים)
לקרם:
1 חציל קלוי נקי מקליפה וגבעול
0.5 כוס שמנת מתוקה מעט חמימה
1 כף שמן זית
0.5 כפית מלח
להגשה:
10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות
מעט בצל ירוק קצוץ
1 כף שמן זית
1 כף מיץ לימון
0.5 כפית מלח
1 בגט קלוי וחם
לקרפצ’יו תפו”א:
3 תפוחי אדמה
מעט עלי בזיליקום
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
גבינה בולגרית
קרם חציל וקרפצ’יו תפו”א של אבי ביטון
קרם חציל וקרפצ’יו תפו”א של אבי ביטון | צלם- אייל גוטמן, סטיילינג- קרן ברק

אופן הכנה

אופן הכנה
הקרם חצילים:
1 טוחנים את כל החומרי הקרם לקרם אחיד בבלנדר מוט
קרפצ’יו תפו”א:
1 אופים את תפוחי האדמה בתנור ב 180 מעלות כשעה.
2 חותכים את תפוחי האדמה ומניחים מעל נייר אפיה.
3 דופקים ומשטחים את תפוחי האדמה (חשוב לעשות את זה כל עוד הם חמים).
4 מתבלים בשמן זית בנדיבות.
5 מפזרים גבינה, תבלינים ובזיליקום

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות