ארטיקים של אור שפיץ

הקיץ עדיין לא נגמר החום בשיאו ואתם חייבים להכין משהו מרענן בלי לצאת מהבית. קבלו מתכון לארטיקים של אור שפיץ. מתוך התוכנית "הבייקרי של אור שפיץ" – פרק 2

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לארטיקים
שקית “שייקאיט” בטעם מנגו-אננס-פסיפלורה-תמר
220 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג
פרחים לקישוט
תבנית סיליקון לארטיקים
לציפוי
400 גרם זפירו לבן
ארטיקים שלאור שפיץ
צלמת: נופר בוגנים, סטילינג: קטי כהן
אופן הכנה
1 מכניסים אל תוך הבלנדר את כל המצרכים של “שייקאיט” ומבלנדרים עד לקבלת תערובת אחידה ומיימית.
2 יוצקים אל תוך תבנית סיליקון הארטיקים את התערובת, מניחים מקל בקצה ומקפיאים ללילה.
3 מכינים את הציפוי: מחממים בפולסים של 30 שניות זפירו מטומפרר לבן.
4 לאחר שהפך למימי וחלק טובלים ארטיק קפוא בתוכו.
5 מקשטים את הארטיקים עם פרחים אכילים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות