עוגת פרג בחושה

עוגת פרג בחושה – טעימה וקלה להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חומרים לעוגה (תבנית בקוטר 20 ס"מ)
1.5 כוסות קמח רב תכליתי
0.75 כוס פרג
2 כפיות אבקת אפייה
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
200 גרם חמאה
0.5 כוס אגוזי מלך (אופציונלי)
0.25 כפית מלח
אופן הכנה
1 מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, ומלח
3 בקערה נפרדת מקציפים במהירות בינונית גבוהה את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית
4 מוסיפים לתערובת את הפרג וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים לבלילה את הביצים בזו אחר זו, ומערבבים.
6 מוסיפים את התמצית וניל ואת תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
7 יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בקוטר 20 ס"מ.
8 מפזרים את האגוזים בתערובת.
9 אופים את העוגה כ-45 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
10 מניחים לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות, לאחר מכן הופכים אותה על רשת ומצננים כשעתיים.
11 העוגה יכולה להישמר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.

בתיאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות