פחזניות מלוחות עם פרג ופרמזן של יובל בר נר

מנה ראשונה מדהימה לכל ארוחה, פחזניות שהן כמו מיני לחמניות במרקם של עננים מתוך “טעמים וניחוחות עם יובל בר נר”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפחזניות:
60 גרם חלב
60 גרם מים
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
1 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
75 גרם קמח
2 ביצים
50 כפות פרמזן מגורד
2 כפות פרג שלם
לזרייה על הפחזניות:
2 כפות פרמזן מגורד
1 כף פרג שלם
אופן הכנה
1 מכינים פחזניות: בסיר בינוני מביאים לרתיחה יחד את המים, הסוכר, המלח והחמאה
2 מוודאים כי החמאה נמסה ומוסיפים את הקמח בבת אחת
3 מערבבים בכף עץ את התערובת עוד כדקה על להבה בינונית, עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר
4 מעבירים את הבצק למיקסר בעל וו גיטרה ומפעילים לדקה או שתיים על מנת לצנן מעט את הבצק
5 מוסיפים את הביצים בזו אחר זו לבצק. ממתינים שכל ביצה תיטמע בתערובת לפני הוספת הבאה. מערבבים את הגבינה המגורדת ושתי כפות מהפרג. שומרים מעט פרג לזרייה מעל הפחזניות
6 מחממים תנור אפיה למצב טורבו בחום של 180 מע’
7 בעזרת כפית לוקחים מעט מהבצק ומורידים עם כפית נוספת על תבנית התנור ,מרופדת בנייר אפיה, במרווחים של 4 ס”מ
8 זורים מעט פרג ופרמזן מגורד ואופים כ- 25 דקות לערך עד הזהבה עמוקה ועד שהפחזניות קלות (חלולות)
פחזניות מלוחות עם פרג ופרמזן של יובל בר נר
פחזניות מלוחות עם פרג ופרמזן של יובל בר נר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות