עוגת שמרים פרג של קרן אגם

מתכון קל להכנה לעוגת שמרים פרג מטורפת של קרן אגם. עוגה טעימה ומומלצת לכל אוהבי הפרג. לחטוף ישר מהתנור ולאכול חם!

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית אינגליש קייק
4 ביצים גודל L
250 גר' חמאה
2 כוסות סוכר לבן (300 גר')
135 גר' פרג טחון
135 גר' חלב
240 גר' קמח לבן תופח
2 כפות קוניאק
1 כפית תמצית וניל
1 כף גרידת מלימון אחד בינוני
גרידה מתפוח עץ
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה
2 משרים את הפרג בחלב החם למשך 15-20 דק'.
3 מערבבים היטב חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבל, מוסיפים את הפרג והחלב ומערבבים היטב.
4 מוסיפים גרידת לימון, וניל, קוניאק ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. לבסוף מוסיפים את התפוחים ומערבבים מעט.
5 מעבירים לתבנית ואופים כ: 35-40 דק'
6 כשהעוגה מצטננת אפשר אבקת סוכר או ציפוי שוקולד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם