גפילטע פיש פולני

מתכון לגפילטע פיש פולני, קציצות דגים שאוכלים בדרך כלל בארוחות חג, ליל הסדר, פסח וגם בראש השנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג קרפיון נקי
1 ביצה קשה
1/3 כוס קמח מצות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
1 ביצה L
1/2 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית שטוחה פלפל שחור
1 כף שטוחה סוכר
לרוטב:
1 בצל חתוך לרצועות
1 גזר קלוף חתוך לעיגולים
2 כפות שמן קנולה
1/4 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית שטוחה פלפל לבן
3 כוסות מים
אופן הכנה
1 טוחנים את הדג עם הביצה קשה והבצל, מוסיפים את שאר התבלינים, מערבבים ומשאירים בצד כ- 20 דקות לספיגת הטעמים
2 מכדררים קציצות בגודל שאוהבים
3 בסיר נפרד מכניסים את כל חומרי הרוטב, מביאים לידי רתיחה ומתבלים עוד במידת הצורך
4 מוסיפים בעדינות את הקציצות לרוטב, ממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ- 40-60 דקות ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות