קציצות פולנטה ואנשובי של לאון אלקלעי

רבקינה ג’רוזלם -מנת פתיחה יהודית איטלקית: מיני סנדוויצ’ים מטוגנים עם גבינות ודגים שיעשו לאורחים טעם של עוד מתוך “לאון אל דנטה”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס פולנטה אינסטנט
4 כוסות מים
6 כפות שמן זית
1 כפית רכז עגבניות
מלח
24 פילטים אנשובי קצוצים (אם לא אוהבים אנשובי ניתן להחליף למוצרלה מעושנת או רגילה)
פרוסות מוצרלה מעושנת
פרוסות מוצרלה רגילה
שמן זית לתיבול
שמן לטיגון
2 ביצים
1 כוס קמח לקימוח
אופן הכנה
1 מכינים פולנטה לפי הוראות היצרן
2 כשהפולנטה מוכנה מוסיפים את רכז העגבניות, מערבבים את היטב, מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במלח
3 מעבירים למשטח עם נייר אפיה משומן
4 משטחים לדף בעובי 1 ס”מ ומצננים
5 בינתיים שמים 2 כפות שמן זית במחבת ומוסיפים את האנשובי הקצוץ
6 מטגנים תוך בחישה על להבה בינונית ומורידים מהאש
7 כאשר הפולנטה קרה קורצים עיגולים בקוטר 6 ס”מ ומחלקים לשלוש קבוצות
8 מורחים ממחית האנשובי על מחצית שליש העיגולים ומכסים בחצי השני, על שליש נוסף שמים פרוסות מוצרלה ועל שליש אחרון מוצרלה מעושנת
9 מחממים שמן לטיגון עמוק ומעבירים את הסנדוויצ’ים בקמח ואחר כך בביצה טרופה
10 מטגנים עד להזהבה ומגישים חם
קציצות פולנטה ואנשובי של לאון אלקלעי
קציצות פולנטה ואנשובי של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות