פולנטה רכה של עומר מילר ומיכל אנסקי

כולם מדברים על פולנטות אז קבלו מתכון לפולנטה רכה של עומר מילר ומיכל אנסקי שאפשר להכין בבית!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם קמח תירס
200 מ”ל ציר ירקות
200 מ”ל חלב
200 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
50 גרם חמאה
אופן הכנה
1 שמים בסיר את כל הנוזלים והחמאה ומביאים לרתיחה ומתבלים במלח ובפלפל
2 מזליפים באיטיות את קמח התירס תוך כדי ערבוב מתמיד בעזרת מטרפה
3 מוסיפים את גבינת הפרמזן המגוררת וממשיכים לערבב מעט
4 מעבירים לקערת הגשה
רוצים לגוון?
1 גיוון – פולנטה קשה (ריבועי פולנטה) מכינים את הפולנטה באותו האופן עד שלב ההגשה. במקום להעביר לצלחת הגשה מעבירים לתבנית משומנת ומכסים בנייר אפייה. מקררים לחלוטין. קורצים מהפולנטה ריבועים וחורכים אותם במחבת עם שמן זית עד להשחמה משני הצדדי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות