פיצה קראסט שום עם רוטב עגבניות או רוטב ביאנקו

שחר ואורן מלמדים איך להכין 2 פיצות במתכון 1 : פיצה ראשונה עם קראסט שום ורוטב עגבניות ופיצה שניה עם רוטב ביאנקו

זמן הכנה
60 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
120 דק'
כשרות
כשר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק לפיצה
כוס וחצי מים (375 מל)
כפית שמרים (5 גרם)
כף סוכר (10 גרם)
4 כוסות קמח (560 גרם)
רבע כוס שמן זית
כפית מלח (5 גרם)
רוטב עגבניות
3 כפות שמן זית
בצל סגול
2 שיני שום כתושות
2 כוסות עגבניות מגורדות/ טחונות
כפית גדושה מלח
כפית גדושה סוכר
חופן אורגנו
רוטב ביאנקו
רבע כוס פרמזן מגורד
3 כפות גבינה כחולה (אם לא אוהבים אפשר להחליף בפרמזן)
רבע כוס שמנת לבישול
כפית שטוחה מלח
כפית פלפל גרוס
גבינות לפיצה
לפיצה עם רוטב העגבניות: מומלץ 150 גר' גבינת פרמז'ן ומוצרלה מגוררות
לפיצה עם רוטב העגבניות: מומלץ 150 גר' גבינת גאודה מגוררת ו100 גרם קוביות בולגריות
אופן הכנה
בצק
1 אל קערת מיקסר מוזגים מים ומפזרים עליהם את השמרים והסוכר. ממתינים חמש דקות ומוסיפים את שאר החומרים.
2 מעבדים עם וו לישה במהירות בינונית-גבוהה למשך 5 דקות עד שהבצק הופך לאלסטי ואחיד.
3 מכניסים לקופסה מקומחת ומקמחים גם מעל.
4 המלצה: לתת לבצק מנוחה של לילה במקרר ולמחרת להמשיך לעבוד איתו, אבל הוא נהדר גם אם תמתינו שעתיים- שלוש ותעבדו איתו.
רוטב עגבניות
1 מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים עם מכסה סגור למשך חמש דקות עד שהכל יתרכך.
2 ממשיכים לבשל ללא מכסה תוך ערבוב על מנת לאדות את הנוזלים ועוצרים כאשר גורפים מהתחתית והיא נשארת יבשה.
רוטב ביאנקו
1 מערבבים את כל החומרים יחד
הרכבת הפיצה
1 יוצרים מכל גוש בצק כדור
2 מרדדים את הבצק לעיגול, אחרי כל רידוד מסובבים ב 90 מעלות ככה שמתקבלת צורה עגולה.
3 כדי ליצור שוליים שהם לחם שום, מורחים שום כתוש בשמן זית, מפזרים גבינה ומכסים בבצק.
4 מורחים רוטב (עגבניות או ביאנקו) ומפזרים גבינות לפי ההמלצות במרכיבים
5 אופים בחום של 220-230 מעלות טורבו למשך 5-10 דקות עד שהבצק משחים והגבינה מתחילה להיחרך.
פיצה עגבניות ופיצה ביאנקו של שחר ואורן
פיצה עגבניות ופיצה ביאנקו של שחר ואורן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות