חישוקי פיצה ממולאים של לאון אלקלעי

לאון אלקלאי מציג מתכון מושלם לטבעת פיצה ממולאת ב3 מליות שונות היישר מהמטבח האיטלקי

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
280 גרם מים קרים
15 גרם שמרים טריים
500 גרם קמח
15 גרם מלח
1 כף שמן
למלית:
1 חבילה גבינת מוצרלה מגוררת
3 כפות קוביות חציל
3 כפות פטריות שמפיניון קצוצות
3 כפות קוביות קישוא
10 עגבניות שרי חצויות עם צלפים
1 פלפל קלוי עם זיתים שחורים
ארטישוק בשמן זית
מעט שמן זית
מעט גבינת פקורינו מגוררת
אופן הכנה
הבצק:
1 בקערת המיקסר מניחים ראשית את המים והשמרים, ממיסים את השמרים בעזרת הידיים
2 מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה
3 מוסיפים 150 גרם מהקמח ולשים עד לקבלת תערובת אחידה
4 מוסיפים 150 גרם נוספים מהקמח, מעלים מהירות ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד
5 מוסיפים 200 גרם אחרונים מן הקמח, מעלים מהירות ולשים עד לקבלת בצק אחיד, גמיש וחלק
6 מנמיכים מהירות ומוסיפים את המלח והשמן, לשים עד שהשמן נספג. התהליך כולו אורך כ- 10 – 8 דקות
7 מוציאים את הבצק ומכדררים לכדור. משמנים את דפנות קערת המיקסר ומניחים את הכדור בקערה
8 מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד להכפלת נפח, כשעה וחצי
9 מוציאים את הבצק מהקערה, מפילים אותו ומחלקים לשלושה כדורים שווים
10 מתפיחים שוב (עטוף בניילון), עד להכפלת הנפח
11 מחממים תנור ל- 220 מעלות חום עליון ותחתון
12 נוטלים כדור ובעזרת האצבעות יוצרים חור במרכזו
13 מותחים ופותחים את הבצק לבייגלה גדול ככל האפשר
14 מניחים על משטח מקומח ומשטחים למשטח עגול ושטוח
15 מעבירים לתבנית ומותחים בעדינות את הבצק כך שיגיע לכל קצוות המגש
16 מניחים פאסאטה בשש נקודות נפרדות על גבי הבצק ומעליה מניחים את המליות השונות
17 מרטיבים קלות במוקדי חיבור הבצק, מרימים את הבצק שבין המליות וצובטים כדי ליצור כיסי מליות
18 אופים כ- 10 דקות
19 זולפים שמן זית ומגישים חם חם
חישוקי פיצה ממולאים
חישוקי פיצה ממולאים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות