“פיצה בננה לוטי” של לאון אלקלעי

לאון אל דנטה עם מתכון לקינוח תאילנדי שנשמח לאמץ: בצק דק, בננות, נוטלה וחלב מרוכז

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בננות פרוסות
1/2 כוס נוטלה מדוללת במעט שמנת מתוקה
1 חבילה חלב ממותק בקופסה
אבקת סוכר לפיזור
מעט חמאה
לבצק פיצה:
500 גרם קמח
15 גרם שמרים טריים
15 גרם מלח
300 סמ”ק מים
1 כף שמן זית
אופן הכנה
מכינים בצק מראש
1 במיקסר שמים את המים והשמרים.מפעילים וו לישה במהירות נמוכה
2 מוסיפים שליש מהקמח ולשים עד לתערובת אחידה.
3 מוסיפים עוד שליש ועולים מהירות בחצי שלב.
4 מוסיפים שליש אחרון עם המלח ולשים עד לקבלץ בצק רך, גמיש וחלק.
5 מוציאים את הבצק, צרים כדור, משמנים את קערת המיקסר ומחזירים את הבצק.
6 עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפלת נפח.
7 משטחים את הבצק דק מאוד.
8 מניחים בתבנית משומנת בחמאה.
9 מורחים חמאה מעל הבצק ואופים עד להזהבה קלה ביותר.
10 מוציאים, מפזרים פרוסות בננה ומחזיריפ לתנור לעוד דקה.
11 מזלפים “נוטלה” עם שמנת , חלב מרוכז ואבקת סוכר ומגישים.
“פיצה בננה לוטי” של לאון אלקלעי
“פיצה בננה לוטי” של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: