פיצה בטאבון נינג'ה
מתכון לפיצה כמו באיטליה, עם בצק דק ושוליים שמנמנים, שימו איזה תוספות שתרצו, אנחנו הלכנו על עגבניות שרי, לבבות ארטישוק, בצל סגול וזיתי קלמטה שחורים.
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק
3 ו- ¾ כוסות קמח לבן או קמח פיצה
1 ו- ½ כוסות מים, עדיף פושרים
8 גרם שמרים
45 גרם שמן זית
כף שטוחה מלח
7 ½ גרם סוכר
לרוטב עגבניות
קופסה (400 גרם) עגבניות מרוסקות
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
כף רסק עגבניות
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום יבש (או כמה עלים טריים קצוצים)
½ כפית מלח
½ כפית סוכר
מעט פלפל שחור טחון (לפי הטעם)
תוספות
2 כדורי גבינת מוצרלה באפלו פרוסה לפרוסות
פרמז׳ן מגורד
שמן זית
בזיליקום
תוספות לפי טעם אישי – אנחנו הלכנו על עגבניות שרי, לבבות ארטישוק, בצל סגול וזיתי קלמטה שחורים.
אופן הכנה
1 יוצקים את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הסיידר, הקינמון, והווניל לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
4 מגישים את הגלידה בכוס או גביע ומעל מוסיפים קצת דבש ונהנים.