פיתה אוורירית בטאבון אובן חיצוני נינג'ה

מאפייה פרטית במרפסת שלכם עם טאבון אובן חיצוני נינג'ה. הפיתה שלכם תצא אוורירית כמו ענן, רכה וטעימה ותמיד תזכרו להכין כמויות כפולות כי לא ישאר פירור

צילום: Studio Edge
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם קמח לבן (כ-3.5 כוסות)
1 כף שמרים יבשים (10 גרם)
1 כף סוכר
1 כפית מלח
300 מ"ל מים חמימים (כ-1.25 כוסות)
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
הכנת הבצק:
1 מערבבים בקערה גדולה את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המים החמימים בהדרגה תוך כדי לישה ידנית או במיקסר עם וו לישה.
2 לאחר שהבצק מתחיל להתאחד, מוסיפים את המלח ושמן הזית. ממשיכים לישה למשך 8-10 דקות עד שהבצק רך וגמיש. אם דביק מדי, אפשר להוסיף מעט קמח.
3 התפחה ראשונה: מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת לחה או ניילון נצמד. מתפיחים במקום חמים כ-1 שעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים.
4 מרדדים כל כדור לצורת עיגול בעובי של כ-0.5 ס"מ. ומניחים את העיגולים על משטח מקומח קלות לכ-5 דקות לפחות.
5 בזמן ההמתנה, מדליקים את טאבון הנינג׳ה בתוכנית ״פיצה״ על חום של 370 מעלות, ולאחר סיום שלב החימום המקדים אופים את הפיתות אחת אחת למשך כ- 1-2 דק׳ עד שהיא מתנפחת ומקבלת גוון זהוב יפה. בתאבון.
@ninja.il

מאפייה פרטית במרפסת שלכם עם טאבון אובן חיצוני נינג'ה. הפיתה שלכם תצא אוורירית כמו ענן, רכה וטעימה ותמיד תזכרו להכין כמויות כפולות כי לא ישאר פירור מתכון בהמשך – שמרו את הפוסט שריג היבואן הרשמי #מתכון #מתכוןקל #פיתה #נינג׳ה רושם פה את המתכון לפיתות: מצרכים 500 גרם קמח לבן (כ-3.5 כוסות) 1 כף שמרים יבשים (10 גרם) 1 כף סוכר 1 כפית מלח 300 מ"ל מים חמימים (כ-1.25 כוסות) 2 כפות שמן זית אופן הכנה הכנת הבצק: ערבבים בקערה גדולה את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המים החמימים בהדרגה תוך כדי לישה ידנית או במיקסר עם וו לישה. לאחר שהבצק מתחיל להתאחד, מוסיפים את המלח ושמן הזית. ממשיכים לישה למשך 8-10 דקות עד שהבצק רך וגמיש. אם דביק מדי, אפשר להוסיף מעט קמח. התפחה ראשונה: מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת לחה או ניילון נצמד. מתפיחים במקום חמים כ-1 שעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים. מניחים את הכדורים על משטח מקומח קלות, ומכסים במגבת ומתפיחים כ-15 דקות נוספות. מרדדים כל כדור לצורת עיגול בעובי של כ-0.5 ס"מ. ומניחים את העיגולים על משטח מקומח קלות לכ-5 דקות לפחות. בזמן ההמתנה, מדליקים את טאבון הנינג׳ה בתוכנית ״פיצה״ על חום של 370 מעלות, ולאחר סיום שלב החימום המקדים אופים את הפיתות אחת אחת למשך כ- 1-2 דק׳ עד שהיא מתנפחת ומקבלת גוון זהוב יפה. בתאבון.

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם