מקרונים ורודים של אור שפיץ

חולמים על לטוס לצרפת אבל תקועים בבית? מקרונים ורודים של אור שפיץ יזכירו לכם ניחוחות של פטייסרי צרפתי באמצע השאנז אליזה. מתוך הבייקרי של אור שפיץ – פרק 2

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למקרונים
160 גרם שקדים טחונים
150 גרם אבקת סוכר
60 גרם חלבון (לערבוב עם השקדים)
55 גרם חלבון (להקצפה)
150 גרם סוכר
40 גרם מים
למילוי
250 קרם מסקרפונה
120 גרם אבקת סוכר
250 שמנת מתוקה
2 כפות מי ורדים
אופן הכנה
1 טוחנים יחד את השקדים ואבקת הסוכר בפולסים ומסננים (זה בסדר אם יישארו מעט על המסננת – לא למעוך עם היד).
2 מערבבים יחד עם ה-60 גרם חלבון עד לקבלת מסה אחידה.
3 ת המים והסוכר מחממים על באן מארי עד שמגיעים לחום של 113-110 מעלות.
4 מתחילים להקציף את החלבון במיקסר וכשמגיע ל- 118 מעלות (מודדים עם מדחום) שופכים בזרם דק על דופן המיקסר.
5 מוסיפים את צבע המאכל ורוד (צבע מאכל ג’ל) ומקציפים עד למסה יציבה מאוד.
6 איחוד המסות – אל תוך קערת השקדים מעבירים חלק מהחלבון המוקצף ומערבבים “מכפילים את נפח המסה”.
7 בנגלה השנייה מקפלים בעדינות בעזרת לקקן רק עד למסה אחידה. (לא יותר מדי).
8 מזלפים על תבנית סיליקון ודופקים את התבנית של התנור על מנת שיצאו כל בועות האוויר.
9 מייבשים כ- 40 דקות בטמפ’ החדר בחורף )בקיץ עם מאוורר(.
10 מכניסים לתבנית עם נייר אפייה לתנור שחומם מראש על 150 מעלות טורבו ל- 15-10 דקות, תלוי בתנור שלכם.
11 לאחר 4 דקות בתנור מסובבים את התבנית.
12 לאחר האפייה מחכים שהמקרונים יתקררו ולאחר מכן ממלאים אותם.
13 מקציפים בעזרת בלון הקצפה את הקרם מסקרפונה ואבקת הסוכר.
14 לאט לאט מוסיפים את השמנת המתוקה ומי הורדים.
15 כאשר מקבלים קצף יציב מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.
16 לאחר מילוי המקרונים אורזים יפה בשקית זיפר ושומרים בהקפאה.
מקרונים ורודים של אור שפיץ.
צלמת: נופר בוגנים, סטילינג: קטי כהן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות