ברולה אננס
ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
12 שעות ו-20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 אננס בינוני
300 מ"ל קרם קוקוס
2 חלמונים M
2 כפות קורנפלור
2-3 כפות סוכר לבן
1 שוט רום
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 חוצים את האננס לחצי ומרוקנים אותו בעזרת כף.
2 בבלנדר של נינג’ה מוסיפים אננס, קרם קוקוס, קורנפלור, חלבונים, סוכר, רום ווניל.
3 מעבירים את המלית לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד למרקם קרמי.
4 ממלאים את האננס במלית ומעבירים למקרר ללילה.
5 מפזרים מעל מעט סוכר, שורפים מעט בברנר ומגישים מיד.