ברולה אננס

ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
12 שעות ו-20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 אננס בינוני
300 מ"ל קרם קוקוס
2 חלמונים M
2 כפות קורנפלור
2-3 כפות סוכר לבן
1 שוט רום
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 חוצים את האננס לחצי ומרוקנים אותו בעזרת כף.
2 בבלנדר של נינג’ה מוסיפים אננס, קרם קוקוס, קורנפלור, חלבונים, סוכר, רום ווניל.
3 מעבירים את המלית לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד למרקם קרמי.
4 ממלאים את האננס במלית ומעבירים למקרר ללילה.
5 מפזרים מעל מעט סוכר, שורפים מעט בברנר ומגישים מיד.
@ninja.il

אוקי קבלו את השילוב הבא: פינה קולדה וקרם בורלה. שילוב של שני טעמים מוצלחים במרקם מדהים וכל הטוב הזה, בתוך אננס! עד שלא תנסו, לא תדעו כמה זה טעים. שריג היבואן הרשמי. #פינהקולדה #קרםבורלה #נינג׳ה #אננס #ninja #בלנדרנינג׳ה

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות