מאפה פילאס במילוי תרד וגבינות של טלי עזרא

להיות בבית ולהרגיש ביוון עם בורקס גבינות ותרד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בצק “פילאס”
למלית:
שמן זית
1 בצל
0.5 שקית תרד
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם מוצרלה מגורדת
אגוז מוסקט
פלפל שחור
לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום לבן
אופן הכנה
1 קוצצים את הבצל לקוביות
2 במחבת גדולה, מטגנים את הבצל בשמן זית, על להבה בינונית, עד להזהבה
3 מוסיפים את התרד ומטגנים כ- 3 דקות, תוך כדי בחישה, עד לריכוכו
4 מורידים מהאש ומצננים היטב
5 לאחר צינון, סוחטים היטב את התרד והבצל מהנוזלים
6 מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הגבינות (מוצרלה, גבינה צהובה) והתבלינים
7 פותחים את הבצק, שמים את המילוי לאורכו, מגלגלים לגליל ו”משבללים” (גלגול לצורת שבלול)
8 מורחים ביצה ובוזקים שומשום על המאפה
9 אופים בתנור, שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך חצי שעה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: