סטייק כרוב של עומר מילר

סטייק כרוב פריך, חגיגי, טעים וקל להכנה. המתכון של עומר מילר מתוך התוכנית "טעים אש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרוב לבן
100 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
לקרם הטרטר:
3 כפות שמנת חמוצה
1 כף חומץ
3 כפות מיונז
1/2 בצל סגול
1 בצל ירוק
1 שום פנינה
¼ פלפל חריף
מלח
פלפל
להגשה:
1 עלי חזרת
מעט שמן זית
מיץ מעגבניה
מעט חזרת לבנה
אופן הכנה
1 פורסים את הכרוב לרוחבו לקבלת “סטייקים” עבים יחסית.
2 מורחים כל פרוסה בשמן זית, מניחים מעליה קוביית חמאה ומתבלים במלח ופלפל.
3 צולים בטאבון או בתנור כ- 10 דקות.
מכינים את קרם הטרטר:
1 בקערה מערבבים שמנת חמוצה, מעט חומץ ומיונז.
2 פורסים את שום הפנינה, הפלפל החריף, הבצל הסגול והבצל הירוק לפרוסות דקות ומוסיפים לתערובת.
3 מתבלים במלח ופלפל.
להגשה:
1 מניחים את פרוסות הכרובית, מעליהן מזליפים מרוטב הטרטר , מגרדים מעט חזרת לבנה, סוחטים עגבניה , שמן זית ומוסיפים עלי חזרת.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות