פירוגי ממולא בשר ואוכמניות של השף ניר צוק

ממזרח אירופה – למטבח הפרטי שלכם!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
500 ג’ קמח
1 יח’ ביצה
250 מל’ מים
1 כף שמן
0.5 כפית מלח
למילוי :
400 ג’ בשר טחון
1 בצל
1 צ’ילי יבש גרוס
100 ג’ אוכמניות מיובשות
1 שמיר
1 מלח ופלפל
1 שמן זית
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את הקמח והמלח
2 מוסיפים ביצה, שמן ומים ולשים עד למרקם חלק ונעים , עוטפים את הבצק בניילון
3 קוצצים את הבצל דק ומטגנים במעט שמן זית עד להזהבה
4 מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב כשתי דקות עד שהבשר משנה את צבעו ומסירים מהאש
5 מוסיפים לתערובת הבשר , אוכמניות ושמיר קצוץ , מטבלים במלח , פלפל וצ’ילי גרוס מעבירים למקרר להצטננות
6 על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה דק, יש להפוך מידי פעם תוך כדי הרידוד ולהוסיף קמח על המשטח
7 בעזרת כוס גדולה / חותכן יוצרים עיגולים מהבצק , במרכז כל עיגול מניחים מעט מהמלית , מקפלים לשניים וצובטים לאורך השוליים ( יש להקפיד לסגור היטב בכדי למנוע התפרקות בבישול )
8 בסיר מים רותחים וממולחים מבשלים את הפירוגי כשתי דקות נוספות לאחר שצפו במים הרותחים
9 במחבת חמה עם מעט שמן זית צורבים את הפירוגי ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות