ירקות מוחמצים

תוספת שאי אפשר להפסיק לנשנש!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 גזרים
2 פלפלים
חצי כרובית
חצי כרוב
פלפל חריף
רבע חבילת עלי סלרי
3 גזעים של סלרי
10 שיני שום
4.5 כוסות מים
4.5 כפיות מלח
כוס וחצי חומץ
חצי כוס סוכר
אופן הכנה
1 לשטוף את הצנצנת עם מים רותחים לפני שמתחילים
2 לחתוך את הכרובית לפרחים קטנים לשים בקערה לכסות עם מים להוסיף כף חומץ, להשרות כ 15 דקות
3 לחתוך את הירקות, גזר לפרוסות,את הפלפל לנקות ולחתוך לרצועות, לקצוץ את עלי הסלרי ואת הגזעים ולחתוך לחתיכות, את השום להשאיר כמו שהוא או למי שמעדיף לפרוס לפרוסות
4 למלא את הצנצנת לדחוס טוב את הירקות פנימה
5 חממים בסיר את כל מרכיבי התחמיץ עד רתיחה והסוכר והמלח מתמוססים. לצקת את הנוזל לצנצנת ולמלא עד הסוף, הירקות צריכים להיות מכוסים ולאטום טוב את הצנצנת
6 מומלץ להשרות לפחות יומיים לפני שאוכלים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות