כריך פיקניה בנינג’ה גריל

איך תכינו נתח שלם של פיקניה בנינג'ה גריל מבלי לעבוד קשה ומבלי ללכלך את הבית? במתכון למטה תוכלו למצוא את ההסבר המפורט על איך תעשו את זה נכון

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 נתח או 500 גרם פיקנייה בקר
2 בגטים לבנים
5 עלי חסות ערביות פרוסים
2 עגבניות בינוניות פרוסות
6 מלפפונים חמוצים בינוניים
0.5 כוס מיונז
אופן הכנה
1 מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל.
2 מחברים את המדחום הנמצא מצד ימין של המכשיר. בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפרטורת HI. לוחצים על כפתור “הגדרות” ובוחרים באפשרות BEEF. משתמשים בחוגה כדי להגדיר את מידת העשייה. כדי לבחור במידת עשייה מדיום בוחרים בתוכנית medium well (כמובן שאתם יכולים לבחור במידת עשייה אחרת).
3 בזמן שהמכשיר מתחמם מתבלים את הפיקניה במלח ופלפל שחור.
4 בסיום החימום המקדים כשהמכשיר מצפצף וכתוב ADD FOOD מניחים את הפיקניה על פלטת הגריל. סוגרים את המכסה על כבל המדחום ומכניסים את המדחום אופקית למרכז של הפיקניה.
5 כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP משתמשים במלקחיים להפיכה. סוגרים את המכסה להמשך.
6 כשהמכשיר מצפצף שוב, פעולת הגריל הסתיימה.
7 מעבירים את הנתח לקרש חיתוך ופרוסים אותו לפרוסות דקות.
8 מרכיבים את הכריך – מורחים את המיונז על תחתית של בגט, מסדרים את עלי החסה מעל, מניחים פרוסות של הפיקניה, של עגבנייה, בצל ומלפפון. ובתיאבון!
@ninja.il

כריך פיקנייה עסיסי ומושחת בדיוק כמו שאנחנו אוהבים! בא לכם לשדרג עם תוספות אחרות? לגמרי יכולים. שריג היבואן הרשמי. #ninja #ninjaknife סכיןהנינג'ה #סנטוקו #כריךפיקנייה #כריךלצהרים

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות