עוגת ביסקוויטים משולשת בציפוי נוטלה

זו למעשה עוגת פירמידה עם ביסקוויטים, קצפת, נוטלה והפתעה בפנים – בננה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.5 שמנת להקצפה 38%
0.5 כוס אבקת סוכר
4כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 כפית תמצית וניל
בננה
10 פתי בר וניל
10 פתי בר שוקולד
0.75 כוס חלב 3%
לציפוי: 5 כפות נוטלה מחוממת
אופן הכנה
1 שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי המילוי, חוץ מהבננה, ומקציפים לקרם אוורירי ויציב
2 פורשים רדיד אלומיניום גדולה כפולה על משטח עבודה
3 טובלים את עוגיות הפתי בר בחלב לכמה שניות, אחת אחרי השנייה – פעם וניל ופעם שוקולד
4 מסדרים את הפתי בר על נייר האלומיניום ב-3 שורות צמודות זו לזו, של 6 עוגיות בכל שורה (בצבעים שונים)
5 להרכבה: מורחים את הקרם בעזרת מרית על השורה המרכזית של העוגיות בצורת תלולית ומניחים בננה פרוסה לפרוסות עבות במרכז ולאורך (שיהיה קל לחתוך חתיכות)
6 בעזרת רדיד האלומיניום מרימים את שתי שורות העוגיות החיצוניות ליצירת פירמידה ומהדקים בעזרת קצוות רדיד האלומיניום
7 מעבירים את הפירמידה למקפיא למשך 2-3 שעות
8 לקראת ההגשה מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים 5 כפות נוטלה, אפשר להוסיף מעט שמן על מנת לעשות אותה קלה למריחה, בוזקים את הנוטלה מעל העוגה ובעזרת ספצ'ולה מורחים על כל העוגה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות