עוגת ביסקוויטים משולשת בציפוי נוטלה
זו למעשה עוגת פירמידה עם ביסקוויטים, קצפת, נוטלה והפתעה בפנים – בננה

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1.5 שמנת להקצפה 38%
0.5 כוס אבקת סוכר
4כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 כפית תמצית וניל
בננה
10 פתי בר וניל
10 פתי בר שוקולד
0.75 כוס חלב 3%
לציפוי: 5 כפות נוטלה מחוממת
אופן הכנה
1 שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי המילוי, חוץ מהבננה, ומקציפים לקרם אוורירי ויציב
2 פורשים רדיד אלומיניום גדולה כפולה על משטח עבודה
3 טובלים את עוגיות הפתי בר בחלב לכמה שניות, אחת אחרי השנייה – פעם וניל ופעם שוקולד
4 מסדרים את הפתי בר על נייר האלומיניום ב-3 שורות צמודות זו לזו, של 6 עוגיות בכל שורה (בצבעים שונים)
5 להרכבה: מורחים את הקרם בעזרת מרית על השורה המרכזית של העוגיות בצורת תלולית ומניחים בננה פרוסה לפרוסות עבות במרכז ולאורך (שיהיה קל לחתוך חתיכות)
6 בעזרת רדיד האלומיניום מרימים את שתי שורות העוגיות החיצוניות ליצירת פירמידה ומהדקים בעזרת קצוות רדיד האלומיניום
7 מעבירים את הפירמידה למקפיא למשך 2-3 שעות
8 לקראת ההגשה מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים 5 כפות נוטלה, אפשר להוסיף מעט שמן על מנת לעשות אותה קלה למריחה, בוזקים את הנוטלה מעל העוגה ובעזרת ספצ'ולה מורחים על כל העוגה