מתכון למאפה פסטו פתוח של ארז שאול

מתכון למאפה פסטו פתוח קריספי עם מוצרלה ופסטו. ללקק את האצבעות! מתכון קל, טעים להכנה, שהילדים וגם המבוגרים יעופו עליו! ככה פשוט ככה טעים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק עלים מוכן
עגבניות
גבינת מוצרלה
פרמזן
צנוברים
צרור בזיליקום
שמן זית
פלפל ומלח
שום
ביצה טרופה
טימין
אופן הכנה
1 מרכיבים את הפסטו: מכניסים את הבזיליקום, צנוברים, שמן זית ומוצרלה ומערבבים עם המוט בלנדר.
2 לוקח בצק עלים מוכן ופורס אותו ומקפל מהצדדים
3 מורח את הפסטו ומוסיף מעליו פרוסות עגבניה.
4 מוסיף מעל מוצרלה מגורדת.
5 מורח ביצה טרופה בקצוות של המאפה ומכניס לתנור.
6 מוציא מהתנור וזולג מעל עוד שמן זית, מוסיף קצת טימין ועוד מוצרלה.
7 מגישים חם ובתאבון!
@israel_food_channel

מתכון מעלף של ארז שאול למאפה פסטו פתוח קריספי עם מוצרלה ופסטו. ללקק את האצבעות! מתכון קל, טעים להכנה, שהילדים וגם המבוגרים יעופו עליו! ככה פשוט ככה טעים! למתכון חפשו בגוגל למאפה פסטו ערוץ האוכל בשיתוף: ווילי פוד | יורו גבינות | שמן מסיק | בריאמג | קנווד #מתכוןקל #יאמי פסטו

♬ original sound – ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם