לחם פרנה מרוקאי וכל כך טעים של ג'קי אזולאי
ג’ולי אלחרר – כהן, אחותה של ג’קי אזולאי עם מתכון ללחם מרוקאי טעים וקל להכנה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק”ג קמח
700 מ”ל מים
1 כף גדושה (15 גרם) שמרים יבשים
1 כף סוכר
1/2 כוס שמן זית
1 כף מלח
שמן זית להברשה
אופן הכנה
בצק
1 לשים במעבד מזון את כל החומרים מלבד המלח במשך כדקה.
2 מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות במהירות נמוכה.
3 מעבירים את התערובת לקערה מכוסה בניילון נצמד.
4 מתפיחים במשך כשעה
5 מחלקים ל-6 כדורים ויוצרים צורה של לחם מכל כדור.
6 מברישים בשמן זית בנדיבות ומתפיחים עוד כרבע שעה.
7 אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות עד שמתקבל גוון זהוב ויפה.