עוגיות פרלינה ושוקולד של מיקי שמו

איך מכינים עוגיות פרלינה? מיקי שמו מסביר ומדריך שלב שלב במתכון מתוך "מיקי נטו"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום בהיר דמררה טחון דק
1 ביצה M
2 כפות גבינת שמנת 12%
1 כף קקאו
200 גרם קמח מלא טחינה דקה
200 גרם קמח תופח
למילוי:
פרלינה בייתית
ממרח שוקולד השחר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-165 מעלות.
2 מערבבים חמאה וסוכר במיקסר, מוסיפים ביצה, גבינה ורבע מכמות הקמחים ומערבבים כמה שניות במהירות בינונית.
3 מוסיפים את יתרת הקמחים והקקאו במהירות איטית. מסיימים את הלישה על גבי שולחן העבודה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
4 מחלקים את הבצק לשני חלקים, מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בשני קטרים שונים: 5 ס”מ ו 7 ס”מ, בסיס ומכסה.
5 מורחים על כל בסיס בצק ממרח שוקולד, מוסיפים כחצי כפית של פרלינה וסוגרים בעזרת מכסה הבצק הנותר, מהדקים היטב.
6 מניחים את העוגיות בתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים כ- 15 דקות.
עוגיות פרלינה ושוקולד של מיקי שמו
עוגיות פרלינה ושוקולד של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: