מאפינס מלוחים עם פלפלים, תירס וגבינות
רעיון לגיוון ארוחת הערב: מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ’אדר שאתם פשוט חייבים לנסות
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 מאפינס גדולים או 12 מאפינס קטנים
½1 כוסות פחות כף (200 גרם) קמח תופח
1 כפית מלח
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כוס גרעיני תירס
120 גרם גבינת צ’דר מגוררת
2 ביצים
1 צנצנת מטבל פלפלים צלויי
1 כוס (240 מ”ל) חלב
שמן זית לשימון התבנית
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 190 מעלות ומשמנים את השקעים של תבנית מאפינס בשמן זית.
2 מערבבים את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ’דר בקערה
3 טורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
4 יוצקים לשקעים עד 2/3 הנפח.
5 אופים 25 – 20 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש עם פירורים לחים.