מאפינס מלוחים עם פלפלים, תירס וגבינות

רעיון לגיוון ארוחת הערב: מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ’אדר שאתם פשוט חייבים לנסות

מערכת
03.10.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 מאפינס גדולים או 12 מאפינס קטנים
½1 כוסות פחות כף (200 גרם) קמח תופח
‏1 כפית מלח
‏1 כפית אורגנו יבש
‏1/2 כוס גרעיני תירס
‏120 גרם גבינת צ’דר מגוררת
‏2 ביצים
‏1 צנצנת מטבל פלפלים צלויי
‏1 כוס (240 מ”ל) חלב
שמן זית לשימון התבנית
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 190 מעלות ומשמנים את השקעים של תבנית מאפינס בשמן זית.
2 מערבבים את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ’דר בקערה
3 טורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
4 יוצקים לשקעים עד 2/3 הנפח.
5 אופים 25 – 20 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש עם פירורים לחים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות