סלט אגסים וגבינה של יובל בר נר

סלט איטלקי מאגסים, גבינת פקורינו וארוגולה מתוך טעמים וניחוחות עם יובל בר נר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 4 מנות:
2 אגסי אנג’ו חתוכים לפלחים דקים
2 צרורות רוקט טרייה שטופה
מיץ מחצי לימון טרי
3 כפות שמן זית
50 גרם גבינת פקורינו
3 כפות אגוזי לוז קלויים,שבורים (20 גרם)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 מכינים שבבים מהפקורינו, בעזרת קולפן ירקות
2 מניחים בקערה גדולה את עלי הארוגולה ומתבלים במלח, פלפל, מעט מיץ לימון ושמן זית. מוסיפים את פלחי האגסים ומערבבים בעדינות
3 מעבירים את הסלט לצלחת שטוחה ומסדרים בצורה נאה. מפזרים מעל מהגבינה והאגוזים ומגישים מיד
green salad bowl of arugula with pear, parmesan cheese and pine nuts on a wooden background

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות