אגס לוטי מבצק מלאווח

מתכון לקינוח מדהים ב 5 דקות עבודה מבצק מלאווח מוכן, אגסים, ורוטב טחינה ודבש – מנה מנצחת של איש האגסים יובל בר נר

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ל2 מנות
1 אגס אמריקאי
2 מלאווח מופשר
כף שמן לטיגון
הצעות לרוטב:
סירופ מייפל
טחינה ודבש
חלב מרוכז
אופן הכנה
1 פורסים את האגס לפרוסות דקות ללא הזרעים
2 מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית
3 משמנים קלות שולחן עבודה ובעזרת מערוך מרדדים את המלאווח לעלה דק ככל האפשר
4 מניחים את פרוסות האגס במרכז הבצק.
5 מקפלים את הבצק מעל האגסים כמו מעטפה ומעבירים למחבת החמה. אפשר להוסיף עוד כף שמן למחבת. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה יפה.
6 מעבירים לצלחת הגשה וחותכים בעזרת סכין לקוביות. מזלפים מעל מייפל, טחינה ודבש או חלב ממותק.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות