בראוניז חמאת בוטנים ללא קמח חיטה של מיקי שמו

עוגיות הבראוניז מוכיחות כי השילוב בין חמאת בוטנים לשוקולד איכותי מנצח, מתוך “במטבח עם אמא” ספיישל חדר כושר.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תערובת
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 מ”ל שמן קוקוס
240 מ”ל מייפל טבעי מיימונס
320 גרם חמאת בוטנים טבעית (ללא סוכר)
3 ביצים בינוניות
1 כף תמצית וניל
1 כפית מלח
70 גרם אבקת קקאו
1 כפית אבקת סודה לשתייה
180 גרם אבקת שקדים
50 גרם שוקולד צ’יפס
70 גרם סוכר דמררה
בראוניז חמאת בוטנים
צלמת- נופר בוגנים, סטיילינג – קרן ברק
אופן הכנה
מכינים את העוגה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עם תרסיס שמן.
2 שמים בקערה שוקולד מריר ושמן קוקוס וממיסים במיקרוגל או מעל בן מרי. מערבבים לקבלת תערובת אחידה
3 שמים בקעה גדולה את תערובת השוקולד, סירופ מייפל, סוכר וחמאת בוטנים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצים ותמצית וניל וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
4 מוסיפים שקדים טחונים, קקאו, סודה לשתייה ומלח ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
5 מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית משומנת קלות ומשטחים בעזרת גב כף או מרית. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ומכסים ביתרת התערובת. משטחים בצורה שווה את התערובת.
6 אופים כ-18-20 דקות עד שהבראוניז כבר לא מבריקים אבל הקיסם הננעץ יוצא לח מאוד. מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
7 מחלצים את משטח הבראוניז מהתבנית וחותכים לריבועים קטנים.
8 שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע. רצוי להגיש בטמפרטורת החדר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות