אוזני המן במילוי חמאת בוטנים וריבה

אוזני המן מבצק פריך ומדהים במילוי חמאת בוטנים וריבה (PB&J) איך לא חשבו על זה קודם???

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 370 גרם קמח לבן
1/2 שקית אבקת אפייה
כפית גרידת לימון (3 גרם)
חבילת חמאה קרה (200 גרם)
1/2 כוס סוכר (90 גרם)
ביצה L
כפית (5 מ"ל) – תמצית וניל
קורט מלח
100 גרם חמאת בוטנים טבעית
20 גרם אבקת סוכר
100 גרם ריבת תותים
אופן הכנה
1 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) את הקמח, אבקת האפייה, גרידת הלימון, החמאה והסוכר למשך כ- 2-3 דקות עד לקבלת תערובת פירורית
2 מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל והמלח, וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק. אם התערובת עדיין מאוד פירורית מוסיפים 2 כפות מים קרים
3 מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים מעט. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה
4 בינתיים מחממים תנור ל 170 מעלות
5 מוציאים למשטח עבודה מקומח ומקמחים קלות גם את הבצק. אוספים אותו לצורת גליל ומחלקים לשניים ומרדדים כל חלק לגובה 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים
6 מערבבים את חמאת הבוטנים עם אבקת הסוכר, מניחים במרכז כל עיגול כפית חמאת בוטנים, יוצרים עם האבע גומחה ומניחים בה ריבה
7 סוגרים מהצדדים את העוגיה ומניחים על תבנית. לפני האפייה מכניסים למקפיא ל 10 דקות
8 אופים בתנור למשך כ- 15 דקות
9 מצננים ומגישים עם אבקת סוכר שבוזקים מלמעלה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 370 גרם קמח לבן
1/2שקית אבקת אפייה
כפית גרידת לימון (3 גרם)
חבילת חמאה קרה (200 גרם)
1/2 כוס סוכר (90 גרם)
ביצה L
כפית (5 מ"ל) – תמצית וניל
קורט מלח
ממרח חלבה
אופן הכנה
1 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) את הקמח, אבקת האפייה, גרידת הלימון, החמאה והסוכר למשך כ- 2-3 דקות עד לקבלת תערובת פירורית
2 מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל והמלח, וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק. אם התערובת עדיין מאוד פירורית מוסיפים 2 כפות מים קרים
3 מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים מעט. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה
4 בינתיים מחממים תנור ל 170 מעלות
5 מוציאים למשטח עבודה מקומח ומקמחים קלות גם את הבצק. אוספים אותו לצורת גליל ומחלקים לשניים ומרדדים כל חלק לגובה 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים ומניחים כפית ממרח חלבה במרכז העיגול
6 סוגרים מהצדדים את העוגיה ומניחים על תבנית. לפני האפייה מכניסים למקפיא ל 10 דקות
7 אופים בתנור למשך כ- 15 דקות
8 מצננים ומגישים עם אבקת סוכר שבוזקים מלמעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות