פבלובות עם מסקרפונה ופירות העונה
מתכון לפבלובות אישיות עם קצפת מסקרפונה, קולי תות ופירות של שילת מנבחרת קנווד קידז

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מתכון ל-12 פבלובות בינוניות
200 גרם סוכר
100 גרם חלבונים
חצי כפית מחית ווניל/תמצית וניל
כף וחצי אבקת סוכר
חצי כף חומץ
לקצפת מסקרפונה:
125 גרם מסקרפונה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות חלב
חצי כפית תמצית וניל
300 גרם שמנת להקצפה
4 כפות פודינג וניל
לקולי תות:
150 גרם תותים/אוכמניות קפואות
30 גרם סוכר
קצת מים
אופן הכנה
1 מחממים סיר קטן עם קצת מים ומרתיחים
2 מניחים קערה מעל הסיר עם חלבונים וסוכר וטורפים כל הזמן עד שאנחנו רואים שמרקם נהיה נוזלי אפשר לבדוק עם האצבע אם נשאר גרגירי סוכר
3 מעבירים את התערובת לקערת המיקסר.
4 חשוב להשתמש עם מיקסר חזק מאוד אני השתמשתי במיקסר של KENWOOD
5 מקציפים על מהירות גבוהה 8 דקות עד קבלת מרנג חזק ויציב
6 עוצרים ומוסיפים את האבקת סוכר והמחית וניל מקציפים חצי דקה ואז מוסיפים את החומץ ומקציפים לעוד כמה שניות. וזהו המרנג שלנו מוכן
7 מעבירים לשקית זילוף עם צנטר לבחירתכם ומזלפים על נייר אפייה
8 מכניסים לתנור על חום עליון תחתון על 70 מעלות
9 אופים 3-4 שעות עד שהפבלובות התייבשו לגמרי
10 מקציפים את כל המצרכים של הקצפת לקבלת קצפת מסקרפונה חלומית ומזלפים מעל הפבלובות
11 מרתיחים תותים/אוכמניות, סוכר ומים בקלחת ותוך כדי מועכים את הפרות אז קבלת גושים קטנים של פרי ורוטב קצת סמיך
12 אני אוהבת להעביר למסננת לרוטב חלב אפשר גם לטחון או להשאיר ככה למי שאוהב
13 ממליצה לשמור את הפבלובות במקום יבש בקופסה ואת הקצפת ואת הרוטב במקרר ושרוצים לאכול מרכיבים
14 וזהו נשאר רק לזלול חג שמח🍓🍰